debug x64 hook fail..

c++ / delphi package - dll injection and api hooking

debug x64 hook fail..

Postby kimjw0820 » Thu May 26, 2016 7:18 am

Hello,

I'm latest version download and install Test (madCodeHook 3.1.11 ~ 3.1.13)
use : visual studio 2015, C++
os : vmware windows 10 x64

3.1.11 ~ 3.1.13 version madCHook32, madCHook64mt
my project debug mode build is hook failed.
HookCode, HookAPI return value false & GetLastError() == 0
but, release mode is success.

3.1.10 version is debug & release success.

thank you.
Have a nice day :)
Last edited by kimjw0820 on Thu May 26, 2016 8:08 am, edited 2 times in total.
kimjw0820
 
Posts: 15
Joined: Fri Sep 11, 2015 1:54 am

Re: debug x64 hook fail..

Postby madshi » Thu May 26, 2016 7:19 am

That's weird. How can I reproduce the issue on my PC? Can you create a little test project for me, maybe?
madshi
Site Admin
 
Posts: 9269
Joined: Sun Mar 21, 2004 5:25 pm

Re: debug x64 hook fail..

Postby kimjw0820 » Thu May 26, 2016 8:37 am

ok. i test project upload attachment.

test pc is vmware in windows 10 x64.

debug mode build is x64 hook fail. (x86 success)
release mode build is hook success!

Thank you.
kimjw0820
 
Posts: 15
Joined: Fri Sep 11, 2015 1:54 am

Re: debug x64 hook fail..

Postby madshi » Thu May 26, 2016 11:18 am

What exactly fails? The call to HookAPI() returns FALSE? Does that happen in all processes? Or just in some?
madshi
Site Admin
 
Posts: 9269
Joined: Sun Mar 21, 2004 5:25 pm

Re: debug x64 hook fail..

Postby kimjw0820 » Thu May 26, 2016 1:16 pm

yes x64 all process call to HookAPI(), HookCode() returns FALSE.
i'm vmware test..
different work to vmware & real pc?

Thank you so much :)
kimjw0820
 
Posts: 15
Joined: Fri Sep 11, 2015 1:54 am

Re: debug x64 hook fail..

Postby madshi » Thu May 26, 2016 1:28 pm

And it's only Windows 10? Or also Windows 8.1? I'm trying to reproduce, but so far I failed. Haven't tested Windows 10 yet, though.
madshi
Site Admin
 
Posts: 9269
Joined: Sun Mar 21, 2004 5:25 pm

Re: debug x64 hook fail..

Postby kimjw0820 » Thu May 26, 2016 1:50 pm

yes i'm vmware in windows 10 x64 test.
tomorrow I will try windows 8.1 test. And then I'll tell you!
kimjw0820
 
Posts: 15
Joined: Fri Sep 11, 2015 1:54 am

Re: debug x64 hook fail..

Postby madshi » Thu May 26, 2016 1:54 pm

Great, waiting for your test results then!
madshi
Site Admin
 
Posts: 9269
Joined: Sun Mar 21, 2004 5:25 pm

Re: debug x64 hook fail..

Postby kimjw0820 » Fri May 27, 2016 2:29 am

I tried to test it.
but all same work..

my build tool is visual studio 2015

real pc - windows 7 64bit, windows 10 64bit
vmware - windows 8.1bit, windows 10 64bit

x64 debug mode not working.

i want your test binary.
can you send test binary to my e-mail?
kimjw0820
 
Posts: 15
Joined: Fri Sep 11, 2015 1:54 am

Re: debug x64 hook fail..

Postby kimjw0820 » Wed Jun 01, 2016 9:48 am

Hello,
Your do not reproduce..?
kimjw0820
 
Posts: 15
Joined: Fri Sep 11, 2015 1:54 am

Re: debug x64 hook fail..

Postby madshi » Wed Jun 01, 2016 10:22 am

Sorry about that. Hmmmm... I don't have MSVC++ 2015 installed atm. I don't suppose you have an earlier MSVC++ version to double check with? I've installed 2005, 2010 and 2012. I suppose I could install 2015, but I'd prefer not to, if I don't have to.
madshi
Site Admin
 
Posts: 9269
Joined: Sun Mar 21, 2004 5:25 pm

Re: debug x64 hook fail..

Postby kimjw0820 » Thu Jun 02, 2016 3:23 am

Hello, I've tested visual studio version.

windows 10 + visual studio 2012 build to good work!
but, visual studio 2015 debug build is not work...

please, support visual studio 2015 and testing
thank you!
kimjw0820
 
Posts: 15
Joined: Fri Sep 11, 2015 1:54 am

Re: debug x64 hook fail..

Postby madshi » Tue Jun 14, 2016 7:35 pm

Sorry for the late reply. Here's a new beta build:

http://madshi.net/madCollectionBeta.exe (installer 2.7.15.1)

Does it fix the issue?
madshi
Site Admin
 
Posts: 9269
Joined: Sun Mar 21, 2004 5:25 pm

Re: debug x64 hook fail..

Postby kimjw0820 » Wed Jun 15, 2016 5:16 am

Thank you!
i've test new beta build.
visual studio 2015 + os win 8.1, win 10 64bit
debug & release good work.
2.7.15.1 fix the issue!
kimjw0820
 
Posts: 15
Joined: Fri Sep 11, 2015 1:54 am

Re: debug x64 hook fail..

Postby madshi » Wed Jun 15, 2016 7:27 am

Good to hear!
madshi
Site Admin
 
Posts: 9269
Joined: Sun Mar 21, 2004 5:25 pm


Return to madCodeHook

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Yahoo [Bot] and 2 guests