Page 1 of 1

MadExcept and CommandLine again

PostPosted: Wed Jan 30, 2019 9:51 am
by Lemmy
Hello,

we use a Jenkins Build server. Our MadExcept exe is build with

dcc32.exe ... -D...;madExcept .... -GD .... -U"..madBasic\Delphi7";"..madDisAsm\Delphi7";"..madExcept\Delphi7";...

after that:

madExceptPatcher <exe> <map> <mes>
with output "map file appended"

But MadExcept didn't work - means the normal Exception-Messagebox is shown.

I don't now what I do wrong...

MadExcept-Units aren't part of the dpr. But with the conditional define dcc32 needs the madExcept-units. so I think this is ok?!?

Best regards
Wolfgang

Re: MadExcept and CommandLine again

PostPosted: Wed Jan 30, 2019 9:59 am
by madshi
madExcept units should be in the dpr, at very top (only a custom memory manager should come before that). You can put an {$ifdef madExcept} around them. I don't know if that's the cause of the issue, though.

Re: MadExcept and CommandLine again

PostPosted: Wed Jan 30, 2019 10:29 am
by Lemmy
:crazy: thanks - it works...

Kaum macht man es richtig :-)

best regards