Screenshots not being sent

delphi package - automated exception handling

Screenshots not being sent

Postby Plumothy » Tue Mar 06, 2018 7:14 pm

I am using madExcept with Delphi Tokyo 10.2.2, creating a WIndows 32-bit application.
I have recently decided to setup madExcept to send bug reports and screenshots to Mantis

Everything works OK except the screenshot is never sent.

I'm sure this used to work last time I tried it (a few years ago).

My Attachment Settings are attached.

My development PC has 3 monitors. My test laptop has a 4k screen.
Attachments
madExcept.jpg
my attachment settings
madExcept.jpg (187.51 KiB) Viewed 86 times
Plumothy
 
Posts: 10
Joined: Tue Mar 06, 2018 7:07 pm

Re: Screenshots not being sent

Postby madshi » Wed Mar 07, 2018 9:07 am

Does sending the screenshot work if you use a different sending method, e.g. SMTP mailing or MAPI?
madshi
Site Admin
 
Posts: 9650
Joined: Sun Mar 21, 2004 5:25 pm

Re: Screenshots not being sent

Postby Plumothy » Wed Mar 14, 2018 7:41 am

Apologies for the late reply (I thought I would get an email if there was any response to my original post).

I have not tried any other methods for screenshots (my previous experience is that mailing them is just too unreliable).

However, I have just tried again and it now works, which is worrying because I have not changed any madExcept settings since my original post.

I will monitor the situation and report if it happens again.
Plumothy
 
Posts: 10
Joined: Tue Mar 06, 2018 7:07 pm


Return to madExcept

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests