madVR problem

just write whatever you want

madVR problem

Postby sysxfml » Wed Nov 16, 2016 7:07 am

Yesterday I tried to use potplayer to paly a 4k hevc 10bit video with madVR,it worked very well in window mode,however,a color error occured in full-screen mode.
In addition to all rendering/general settings options was not checked,I didn't change any other settings.
I downloaded madVR at http://forum.doom9.org/showthread.php?t=146228.
Image
Image
Please tell me how to solve this problem,many thanks.
sysxfml
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 16, 2016 5:47 am

Re: madVR problem

Postby madshi » Wed Nov 16, 2016 8:20 am

Looks weird. Not sure what's going on there. Please use the doom9 forum for madVR support, though, because there are many knowledgable users there who can help out, so I don't have to do all the support work myself:

http://forum.doom9.org/showthread.php?p=1785968
madshi
Site Admin
 
Posts: 9831
Joined: Sun Mar 21, 2004 5:25 pm

Re: madVR problem

Postby sysxfml » Thu Nov 17, 2016 6:28 am

madshi wrote:Looks weird. Not sure what's going on there. Please use the doom9 forum for madVR support, though, because there are many knowledgable users there who can help out, so I don't have to do all the support work myself:

http://forum.doom9.org/showthread.php?p=1785968


Maybe something changed in 0.90.x versions,I tried to use old versions.All versions released this year has same problem,then I tried 0.89.19 version released in late 2015,and it worked.I don't know why,but now I decided to use the old version temporarily.
Thanks for your hard work,madVR is really a powerful renderer,wish you all the best.
sysxfml
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 16, 2016 5:47 am


Return to fun talk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests