Search found 249 matches

by emailaya
Mon Sep 26, 2016 9:34 am
Forum: madExcept
Topic: Moved to berlin 10.1 and madexcept stopped working
Replies: 4
Views: 3100

Re: Moved to berlin 10.1 and madexcept stopped working

Thanks for the detailed explanation
by emailaya
Mon Sep 26, 2016 9:14 am
Forum: madExcept
Topic: Mutex
Replies: 2
Views: 2128

Re: Mutex

Will try and update, thanks
by emailaya
Mon Sep 26, 2016 9:14 am
Forum: madExcept
Topic: Moved to berlin 10.1 and madexcept stopped working
Replies: 4
Views: 3100

Re: Moved to berlin 10.1 and madexcept stopped working

I run it using the debugger but I thought madexcept "ovverides" the debugger to do its magic

I expected to see a "division by zero" or "access violation" error but saw neither. Any idea why?

Thanks
by emailaya
Fri Sep 23, 2016 11:10 am
Forum: madExcept
Topic: Mutex
Replies: 2
Views: 2128

Mutex

My code is this: Mutex := CreateMutex(nil, True, 'app'); <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< try if (Application.ExeName = 'app.exe') and ((Mutex = 0) or (GetLastError = ERROR_ALREADY_EXISTS)) then ShowMessage ('app is already running') else begin Application.Initialize; Application.MainForm...
by emailaya
Thu Sep 22, 2016 10:34 pm
Forum: madExcept
Topic: Moved to berlin 10.1 and madexcept stopped working
Replies: 4
Views: 3100

Moved to berlin 10.1 and madexcept stopped working

Hi I have a project that was working great with madexcept in XE3. I now moved to XE10.1 and my project works OK. I simulated an error in the code to make sure madexcept is working (with the same settings) but nothing really happens when the error occurred (a simple division by 0 or using a tstringli...
by emailaya
Thu Jan 21, 2016 1:36 pm
Forum: madExcept
Topic: Add a variable value when exception
Replies: 3
Views: 2619

Re: Add a variable value when exception

The thing is I have 10 threads (same thread running 10 times each time with a specific code) and if one of them fails, I want to know the code that failed. If I understand correctly, the exception is running on the main thread so I need a way to catch the code from the thread and somehow send it to ...
by emailaya
Sat Jan 09, 2016 7:12 pm
Forum: madExcept
Topic: Add a variable value when exception
Replies: 3
Views: 2619

Add a variable value when exception

Hi I use RegisterExceptionHandler(frmMain.ExceptionFilter, stTrySyncCallOnSuccess); and use my own implementation when an exception occur. This all works great and my question is, whether I can add a variable value to the report so as an addition to the report itself, I want to know the content of a...
by emailaya
Thu Nov 19, 2015 2:52 pm
Forum: madExcept
Topic: Problem sending a report via email
Replies: 20
Views: 9014

Re: Problem sending a report via email

OK, I sent you an email, just let me know you received it. early next week is good enough for me.
by emailaya
Thu Nov 19, 2015 2:47 pm
Forum: madExcept
Topic: Problem sending a report via email
Replies: 20
Views: 9014

Re: Problem sending a report via email

my bad. Now I set it to 8, 16, 64 and 8 + 16 + 64 and all failed with the same helo ()....

I can create a user for your testing and then I will delete it. Can I email you to your gmail email or another one?
by emailaya
Thu Nov 19, 2015 2:30 pm
Forum: madExcept
Topic: Problem sending a report via email
Replies: 20
Views: 9014

Re: Problem sending a report via email

I tried both SCH_CRED_MANUAL_CRED_VALIDATION 0x00000008 and SCH_CRED_USE_DEFAULT_CREDS 0x00000040 FSchannelCred.dwFlags := 8; FSchannelCred.dwFlags := 64; but dwflags before this line is 0 (as expected) but after this line it's 16! Generally asking: why do you think the problem is with the parameter?
by emailaya
Thu Nov 19, 2015 2:11 pm
Forum: madExcept
Topic: Problem sending a report via email
Replies: 20
Views: 9014

Re: Problem sending a report via email

The link is invalid: https://msdn.microsoft.com/en-us/librar ... 85%29.aspx

I use this email address in my gmail for sending, and I just set the smtp server and the port (465) and it works with no problem
by emailaya
Thu Nov 19, 2015 2:01 pm
Forum: madExcept
Topic: Problem sending a report via email
Replies: 20
Views: 9014

Re: Problem sending a report via email

OK, debug shows I got "'HELO failed ()" (empty ())
any idea what can cause this?
by emailaya
Thu Nov 19, 2015 1:34 pm
Forum: madExcept
Topic: Problem sending a report via email
Replies: 20
Views: 9014

Re: Problem sending a report via email

Usually ssl requires 2 dlls to support ssl connection, does madexcept needs them or is it using an internal support?

When compiling my project, madexcept does not have the blue bullets (though it is in the uses clause of the project) so I can't debug it
by emailaya
Thu Nov 19, 2015 1:19 pm
Forum: madExcept
Topic: Problem sending a report via email
Replies: 20
Views: 9014

Re: Problem sending a report via email

weird but now I can change it.

On my computer, when sending with no encrypt and port auto (I guess 25), it works but when sending using ssl and port 465 (in gmail it works), madexcept fails with no error message
by emailaya
Thu Nov 19, 2015 1:09 pm
Forum: madExcept
Topic: Problem sending a report via email
Replies: 20
Views: 9014

Re: Problem sending a report via email

I started playing with SendSmtpMail and gave it the ssl version (server/port) of sending an email but it fails with no error message so I don't know why. When giving it the no-ssl version (server/port), it works but while port 25 is mostly blocked, maybe the ssl port isn't so how can I make it use t...